BRITA waterdispenser werknemers op kantoor

BRITA waterdispenser: fris water rechtstreeks vanuit de bron

Zo verfrissend

BRITA waterdispenser Vivreau fles

Als uw werknemers rechtstreeks toegang hebben tot fris water, blijven ze de hele dag door gehydrateerd en voelen ze zich gewaardeerd. Met een BRITA waterdispenser blijft men de hele dag door gehydrateerd. Iedereen kan net zoveel water drinken als hij of zij nodig heeft, op de manier waarop hij of zij het lekker vindt. Of het nu warm of koud water is, met of zonder bubbels.

Miljoenen mensen brengen elke dag een groot deel van hun tijd door op het werk. In kantoren, winkels en fabrieken rennen mensen van afspraak naar afspraak. Daarom is het zo belangrijk om een prettige werksfeer te creëren, met een positieve bedrijfscultuur en aantrekkelijke voorzieningen, zoals gratis, fris water voor uw werknemers. Net als een prettige omgeving stimuleert het drinken van water de hersenen. Bovendien heeft het een positief effect op ons gevoel van welbehagen en verbetert het ons concentratievermogen.

Onze waterdispensers, uw bron van verfrissing

Op het werk gehydrateerd blijven is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Veel mensen zijn zo met hun werk bezig, dat ze er gewoon niet aan denken. Dat is eigenlijk vreemd, want door stress, mentale en fysieke arbeid en airconditioning krijgt u juist veel eerder dorst. Voedingsdeskundigen bevelen aan om 1,5 tot 2 liter vloeistof per dag te drinken. Door bewust water te drinken zorgt u beter voor uw lichaam. Per slot van rekening bestaat uw lichaam voor 50 tot 70 procent uit water, dus het in stand houden van uw vochtbalans is van essentieel belang. Door uw werknemers dagelijks te voorzien van fris drinkwater uit een waterdispenser, laat u zien dat u zich verantwoordelijk voelt en hen wilt helpen gehydrateerd te blijven.

BRITA waterdispenser concentratie vergadering

In de toekomst zal iedereen z'n eigen water ontwerpen. - Markus Hankammer, CEO BRITA Group

Een waterdispenser om uw water te ‘personaliseren’

Het zoeken naar de juiste watervoorziening voor uw bedrijf is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de bedrijfscultuur, het binnenklimaat en economische aspecten. De nadelen van flessenwater: het moet vaak in grote hoeveelheden worden ingekocht, vereist een complexe logistiek en is duur. Kraanwater daarentegen is veel betaalbaarder en is altijd beschikbaar. En in Europa stroomt uit vrijwel elke kraan water van een uitstekende kwaliteit. Het is een van de meest gereguleerde levensmiddelen. En dan is er nog het duurzaamheidsaspect: kraanwater heeft een veel kleinere ecologische voetafdruk dan flessenwater, omdat het geen plastic afval oplevert.

Een innovatieve waterdispenser past perfect op de moderne werkplek. Het draagt het eco-bewustzijn van een bedrijf uit en houdt rekening met persoonlijke wensen, omdat mensen – werknemers of klanten – hun water kunnen “personaliseren”. BRITA waterdispensers bieden iedereen een persoonlijke verfrissing. Gekoeld, op kamertemperatuur, met of zonder bubbels.

Geef een boost aan uw vochtbalans

  1. Conditionering: in het ideale geval drinkt u 1,5 tot 2 liter per dag. Grote fysieke of mentale inspanningen of een dag doorbrengen in een ruimte met airconditioning of in een heet klimaat zal uw behoefte aan water aanzienlijk vergroten.
  2. Drink voordat u dorst krijgt! Dorst is eigenlijk een teken van uitdroging. Een handige vuistregel is om elke twee uur een glas water te drinken, en één of twee glazen bij elke maaltijd.
  3. Maak er een ritueel van: drink elke ochtend, voordat u aan uw dag begint, een glas water. U kunt ook een stijlvolle karaf vullen en bij de hand houden tijdens het werk.
  4. Houd het interessant. Drink water in alle mogelijke varianten: met of zonder bubbels, met een smaakje erin of thee of koffie. Op die manier blijft uw vochtgehalte in balans, terwijl u ook profiteert van de positieve invloeden van alle soorten water. Water met bubbels is bijvoorbeeld goed voor de spijsvertering en het bicarbonaat heeft een neutraliserend effect op uw zuur-base-evenwicht.

Het beste drankje voor uw gezondheid

Water verfrist en houdt ons fit. Een goede vochtbalans is een boost voor uw immuunsysteem, houdt uw bloedsuikerspiegel op een gezond niveau, verhoogt uw concentratie en vergroot uw gevoel van welbehagen. Limonade en sap bevatten toevoegingen die het lichaam eerst moet verteren. Water daarentegen gaat rechtstreeks naar waar het nodig is, dus het kan uw lichaam effectief ondersteunen.
Daarom is het een goed idee om op het werk altijd water in de buurt te hebben. In een stijlvolle karaf of fles – met uw naam of bedrijfslogo – ondersteunt het de bedrijfsidentiteit, en vergeet u niet te zorgen voor een van uw meest essentiële behoeften.