BRITA retourneren en recycling hand plant

BRITA filters recycleren

Wees aardig voor de planeet

De basis van ons bedrijf en onze producten wordt gevormd door milieuvriendelijkheid, zorg om de natuurlijke hulpbronnen en de reductie van afval. In 1992 hadden we als eerste bedrijf in onze branche een recycleringsprogramma voor gebruikte filterpatronen. Tegenwoordig gebruiken we een verfijnd proces om alle onderdelen van BRITA filterpatronen te hergebruiken of te recycleren. Centraal in ons recycleerplan staat ons eigen regeneratiesysteem met een geïntegreerde afvalwaterinstallatie op ons hoofdkwartier in Taunusstein, Duitsland. Help ons mee onze planeet te beschermen: recycleer uw gebruikte filterpatronen!

We hebben uw goedkeuring nodig

Deze inhoud wordt geleverd door Google Maps. Door deze inhoud in te schakelen, kunnen uw persoonlijke gegevens door de verkoper worden verwerkt en kunnen cookies worden geplaatst.

Verkooppunt zoeken

Zoek hieronder een verkooppunt met recycling mogelijkheden:

Bezig met zoeken...
Sorry, we hebben geen dealer bij u in de buurt gevonden. Probeer het nog eens door een andere postcode of een andere plaats in te voeren.

Neem contact met ons op

Consumenten: Hebt u vragen over het recycleren of inleveren van uw BRITA filterpatronen? Neem als volgt contact met ons op:

Telefoonnummer: 00800 147 896 32

Ma. - Vr. van 09.00 - 18.00 uur
Gratis vanaf een vaste lijn (bij mobiel bellen zijn afwijkingen mogelijk)

Bedrijven: Gebruikt u een BRITA Professional oplossing en hebt u vragen over het inleveren of recycleren van BRITA filterpatronen? Neem als volgt contact met ons op:

Telefoonnummer: +31 (0) 40 281 39 59

Of zoek ons online op
Neem nu contact met ons op
  • Stel ons rechtstreeks al uw vragen over recycling.
  • Bel gratis met een vaste telefoonlijn (voor een mobiel gesprek kunnen kosten worden gerekend).