safety notice

Veiligheidsbericht over de BRITA sodaTRIO en BRITA sodaTRIO pro bruiswater- machines

Veiligheidsbericht

Beste klanten,

Als familiebedrijf is de veiligheid en kwaliteit van onze producten onze hoogste prioriteit. In het kader van preventieve consumentenbescherming, willen wij je informeren over een veiligheidsrisico, betreffende de plastic connector die is bevestigd aan de bovenkant van de beschermende container van onze "sodaTRIO" en “sodaTRIO pro” bruiswatermachines.

Tijdens ons continue producttoezicht is het ons opgevallen dat onder bepaalde omstandigheden de plastic connector aan de bovenkant van de beschermende container mogelijk niet in staat is om de druk van het breken van een glazen fles tijdens het carboniseren te weerstaan. Dit kan ervoor zorgen dat scherven uit de veiligheidscontainer vliegen, wat een risico op letsel met zich meebrengt.

Wij adviseren klanten dringend om het gebruik van de glazen fles met de “sodaTRIO” en “sodaTRIO pro” bruiswatermachines onmiddellijk te stoppen! Totdat het apparaat is vervangen, dient alleen de combinatie van de bruiswatermachine en de roestvrijstalen fles (die in de starterskit is inbegrepen) te worden gebruikt.

Het gebruik van de “sodaTRIO" en “sodaTRIO pro” bruiswatermachines met een roestvrijstalen fles is veilig en kan zonder aarzeling doorgaan. Als excuses voor het ongemak willen wij onze klanten gratis een extra roestvrijstalen fles van 1 liter toesturen, totdat het product is vervangen. Als alternatief kan het product worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling.

De veiligheidswaarschuwing geldt voor de versies ‘wit’, ‘zwart’ en ‘roestvrij staal’. 

BRITA sodaTRIO en BRITA sodaTRIO pro

BRITA sodaTRIO water sparkling maker black

We hebben onmiddellijk een gedetailleerd onderzoek ingesteld zodra we op de hoogte waren van het probleem. We analyseren de exacte oorzaak in detail en nemen momenteel passende maatregelen. 
 
Neem alstublieft contact op met de BRITA-klantenservice, zodat we een individuele oplossing voor u kunnen vinden: 

Telefoon : 0800 380 36

E-mailadres: info@brita.be 

Onze excuses voor het ongemak dat dit je mogelijk geeft
 
Uw BRITA-Team