Vending-automaten

Mobiliteit, spontaniteit en efficiëntie zijn de sleutelbegrippen van onze tijd.

Hierin ligt ook de reden voor de aanhoudende bloei van de vendingbranche. Overal en op elk moment van de dag de beste kwaliteit leveren vereist betrouwbare automaten.

Klanten stellen hoge eisen aan de kwaliteit en als deze wordt geleverd, zal de branche zijn koers van succes en groei kunnen vervolgen.
Kwaliteit met een druk op de knop

Snel, lekker, voor tussendoor – producten uit de vendingautomaat verrijken ons dagelijks leven. Om hier een breed en gevarieerd aanbod te kunnen bieden, moet de exploitant veel geld steken in reistijd en personeel, om de machines te vullen en te onderhouden.

Omdat dranken en soepen uit vendingautomaten voor 98 procent uit water bestaan, is de waterkwaliteit in deze branche van het grootste belang. Als het water op grond van regionale bijzonderheden niet voldoet aan de eisen die aan dranken uit vendingautomaten worden gesteld, gaat dit ten koste van het product en de machine.

Zeer hard, kalkhoudend water geeft koffie bijvoorbeeld een bittere of zelfs zure smaak. En hoe hoger het kalkaandeel in het water, des te sneller verkalkt de machine. Alles bij elkaar genomen kunnen er zo immense kosten ontstaan, omdat de machine sneller slijt en er onnodig meer energie wordt verbruikt.

Water - de voorwaarde voor genieten
Twee koffiebekers in papieren houder

Het ideale water voor koffie is vers en puur van smaak en heeft geen merkbare geur. Het moet rijk zijn aan mineralen, maar in dat opzicht ook evenwichtig zijn. Ideaal is een totale hardheid van 7-12 °dH en een carbonaathardheid van 3-4 °dH en een pH van 6,5–7,5 (bron: Deutscher Kaffeeverband). Alleen zo kan koffie zijn volle aroma ontwikkelen en behoudt thee zijn perfecte kleur zonder onfraaie oppervlaktefilm en afzetting op de rand van de beker.

Van vendingautomaten wordt bijna het uiterste gevergd. Deze machines zijn immers vrijwel permanent aanwezig in het bedrijf. Om een probleemloos gebruik van deze geavanceerde apparaten te waarborgen, zijn waterfilters van BRITA Professional voor de vendingbranche de perfecte aanvulling.

De „snelle kop koffie tussendoor“ is uit ons leven niet meer weg te denken. Oplossingen van BRITA filteren geur- en smaakverstorende stoffen uit het leidingwater en bevorderen de ontwikkeling van het typische aroma van koffie of thee. Het gevolg: u kunt uw klanten een constant hoge kwaliteit bieden.

BRITA-gefilterd water beschikt over precieze, betrouwbare eigenschappen. Voor de bereiding van koffie en dergelijke betekent dat: de carbonaathardheid wordt doelgericht verminderd en de voor de smaakontwikkeling benodigde mineralen blijven behouden. Daarmee hebt u de zekerheid dat u alles doet voor een optimale efficiëntie en kwaliteit – en voor het maximale succes.

Bescherm uw machines en integreer ook een waterfilter van BRITA Professional.

Voor uw apparatuur
Plastic beker in vendingmachine
 • Het risico van kalkhoudende afzettingen op de machines wordt verminderd.
 • Kleine deeltjes komen niet in de machine terecht.
 • Onderhoudswerkzaamheden kunnen preventief plaatsvinden.
 • Uw kosten voor onderhoud kunnen duidelijk worden teruggedrongen.
Voor uw omzet
Spaarvarken
 • Uw koffie- en theespecialiteiten alsmede koude dranken zijn steeds van de allerbeste kwaliteit.
 • Uw klanten zijn tevreden.
 • Bestaande klanten zullen blijven komen en er komen gemakkelijk nieuwe klanten bij.
Voor uw gasten
Vrouw met plastic beker voor vendingautomaat
 • U geniet van de volle smaak.
 • Het beste aroma.
 • Koffie en specialiteiten met fraaie crèmelaag.
 • Appetijtelijke soepen zonder klontjesvorming.
 • Thee met een perfecte kleur zonder storende oppervlaktelaag en afzetting aan de rand van de beker.
 • Trendy specialiteiten van de beste kwaliteit