BRITA Professional hoofdkantoor in Taunusstein

BRITA Professional

BRITA Professional – uw partner voor individuele optimalisering van water

BRITA Professional

BRITA is in 1980 gestart met de afdeling Professional, voor professionele waterfiltratietoepassingen zoals in horeca en vending.

Een filteroplossing voor elk waterprobleem en elke toepassing, dat is het doel dat BRITA Professional zich stelt. Zo ontstond in de loop der jaren de productserie PURITY. De naam PURITY is synoniem aan maximale productveiligheid, eenvoudige bediening en betrouwbare optimalisering van drinkwater voor levensmiddelentoepassingen.

PURITY-filters zijn verkrijgbaar als grote apparaten en in patroonformaat. Kostbaar onderhoud van hoogwaardige machines vervalt, omdat deze door betrouwbare vermindering van het aantal kalkvormende ionen in het water tegen verkalking zijn beschermd. Dat verlengt de levensduur van de machines aanzienlijk en bespaart de gebruiker geld. Geur- en smaakverstorende stoffen worden aan het water onttrokken. Zo kan het eigen aroma van de dranken en gerechten zich volledig ontwikkelen.

Of het nu gaat om koffie, vending, combisteamers, bakovens, vaatwastechniek of om waterdispensers met leidingwateraansluiting – in de hele wereld vertrouwen klanten in de horeca op BRITA Professional als expert op het gebied van optimalisering van drinkwater.

Contact opnemen

BRITA GmbH
Office Belgium
Boomsesteenweg 690
B-2610 Wilrijk

Tel. +31 (0) 40 281 39 59
Fax +31 (0) 40 281 84 36

Naar het contactformulier