BRITA Pressurised Systems

BRITA Professional News

Kijk hier regelmatig voor de laatste nieuwe informatie op het gebied van waterfiltratie bij BRITA Professional.

Juni 2016Koffie voor kampioenen – BRITA bij de World Brewers Cup 2016

Leer meer
Koffiekwaliteit en filtervervanging altijd zichtbaar - met de AquaGusto waterfilter van BRITABezitters van koffiemachines met een watertank zullen blij zijn om te horen dat er nu een universele filteroplossing is voor watertanks van BRITA - geschikt voor alle afmetingen!

De vervangingsindicator, een standaard bijgeleverd accessoire, is een simpele gadget dat ervoor zorgt dat niemand ooit nog vergeet een filter te wisselen.

Voordelen van de nieuwe filter
De AquaGusto filters zijn een praktische manier om ervoor te zorgen dat het optimale water meteen beschikbaar is voor koffie- en espressomachines die niet over een geïntegreerd waterfilter beschikken.
Met de gemiddelde capaciteit van deze waterfilters is de AquaGusto bijzonder geschikt in gelegenheden waar niet zo veel koffie gedronken wordt. Ook mensen die niet zo veel koffie drinken moeten tenslotte kunnen genieten van de optimale kwaliteit en de beste smaak koffie.
Smaak, aroma en uiterlijk van koffie worden verbeterd door het nieuwe filter, en kalkafzettingen in de machine worden geminimaliseerd. De filter heeft een levensduur van zes maanden, en is beschikbaar in twee maten en is daarmee geschikt voor alle watertanks.
Leer meer

MET BRITA KRIJG IK STEEDS MEER OPLOSSINGEN OM MIJN KLANTEN EEN SPECIALE ESPRESSO ERVARING TE BIEDENBRITA heeft haar PURITY C Finest reeks voor karakteristieke espresso uitgebreid met 2 filter grootten. De voorheen enkele beschikbare filtermaat PURITY Finest C500 wordt vanaf nu vergezeld door de kleinere C150 en de grotere C1100 filters.

Elke gebruiker, met kleine of grote hoeveelheden espresso, kan nu kiezen tussen 1.100 tot 6.000 liter capaciteit en is verzekerd van de beste kwaliteit, zoals altijd.

Uw klanten zullen de unieke en intense espresso kunnen waarderen, met een volle body, geurig en authentiek aroma, gecomplimenteerd door een goudbruine crema. Niet geheel onbelangrijk worden uw koffie- en vendingmachines ook nog eens beschermd tegen kalk- en gipsafzettingen.


Voor meer informatie bezoek de productpagina.
FilterManager

Lees hier meer over onze FilterManager app

Of download deze direct hier:

Kijk hier regelmatig voor de laatste nieuwe informatie op het gebied van waterfiltratie bij BRITA Professional.

News Archive

FilterManager

Lees hier meer over onze FilterManager app