BRITA, 50 years of ideas.

Tentoonstelling
10.03.2017 - 29.04.2017

Designcenter
De Winkelhaak
Lange Winkelhaakstraat 26
2060 Antwerpen

Van 10 maart tot 30 april in het designcenter De Winkelhaak in Antwerpen:

“BRITA, 50 years of ideas. We eat with our eyes, why don’t we drink with them too?”

BRITA, 50 years of ideas. We eat with our eyes, why don’t we drink with them too?” toont de evolutie van het design van onze kannen in de laatste vijf decennia. Onze producten zijn meegegroeid met onze smaak en hebben miljoenen mensen een makkelijke toegang tot het beste drinkwater gegeven, wat geleid heeft tot een betere levenskwaliteit.

Deze tentoonstelling dompelt elke bezoeker, of zijn interesses nu in design, stijl of mode liggen, onder in een leuke en leerzame wandeling door de trends van de afgelopen 50 jaar en de ontwikkelingsfasen die een alledaags gebruiksvoorwerp, zoals een waterfilterkan van BRITA, heeft doorgemaakt.

 

2017 wordt gekenmerkt door een grote innovatie bij BRITA met de lancering van de allerlaatste nieuwe generatie filterpatronen, de MAXTRA+. Deze volgt zijn voorganger op die 10 jaar geleden werd geïntroduceerd. Dit nieuwe filterpatroon biedt een nog betere smaak van het drinkwater en speelt tevens in op actuele vormgeving en design.

Dit jaar wordt ook de fill&enjoy Style waterfilterkan gelanceerd, die verrast door haar eenvoud en strak design: kenmerken van onze huidige en toekomstige levensstijl?

 

Voor meer informatie over de tentoonstelling: www.winkelhaak.be/brita

Voor meer informatie over de nieuwste BRITA producten: www.thinkyourwater.com

 

 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de tentoonstelling: www.winkelhaak.be/brita

Voor meer informatie over de nieuwste BRITA producten: www.thinkyourwater.com