FilterManager

Filterbeheer heel eenvoudig

Download de BRITA Professional FilterManager gratis en krijg automatisch een herinnering wanneer uw filter weer moet worden vervangen – waar u ook bent.
Voor smartphone en tablet.

Of scan hier en download:

Met deze app zult u nooit meer de volgende filtervervanging missen!

Regelmatige vervanging van de filterpatronen heeft de volgende voordelen:

  • consistente waterkwaliteit – uw drankjes en voedsel smaken gegarandeerd uitstekend en zien er geweldig uit
  • langere levensduur van uw apparatuur door betrouwbare bescherming
  • duidelijk minder onderhoud en lagere kosten

Met de innovatieve FilterManager app BRITA krijgen klanten maximaal gemak en gemoedsrust. Om herinneringen te ontvangen voor alle toekomstige vervangingen van PURITY en PURITY C filterpatronen hoeft u alleen de nieuwe app te installeren en u zult nooit meer een filtervervanging vergeten.

Zo stelt u heel eenvoudig herinneringen in:
Na installatie van de app wordt de QR-code van de betreffende filters gescand en worden het filterinterval en de filterlocatie bepaald. Daarna kunt u op geavanceerde wijze herinneringen via e-mails, push notification en de kalender instellen. Met de kalenderfunctie krijgt u direct een overzicht van alle vervangingsdatums.

Het voordeel is duidelijk: Het is een betrouwbaar hulpmiddel om centraal de verschillende installatielocaties in de gaten te houden en regelmatige vervanging van de filters te garanderen.

Deze service voor smartphone en tablet is gratis en kan intuïtief worden gebruikt. Downloadbaar via de QR-codes op elk filterpatroon en verkrijgbaar in de App Store en op Google Play. Geoptimaliseerd voor iOS en Android.

 

 


 

Contact

BRITA Professional GmbH & Co. KG
Heinrich Hertz Straße 4
D-65232 Taunusstein

Contactadres
BRITA Professional GmbH & Co. KG
Kanaaldijk Noord 109-G
5642 JA Eindhoven

Tel. +31 (0) 40 - 281 39 59
Fax +31 (0) 40 - 281 84 36